Kapsalon Enschede

Roombeek

In de wijk Roombeek in Enschede je Kapsalon Tres Tess. Deze kapsalon biedt een breed scala aan haarverzorgingsdiensten aan, van knippen en kleuren tot permanente behandelingen en wenkbrauwstyling. Daarnaast biedt Tres Tess ook diverse schoonheidsbehandelingen aan voor bewoners van Roombeek in Enschede waardoor Tres Tess de plek is in Enschede waar je komt voor al je schoonheidsbehandelingen.

Kapper Enschede

Welkom bij Tres Tess Hair&Beauty Spa, uw kapsalon en schoonheidssalon in Enschede. Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van uw haar, hoofdhuid en huid.

Onze eigenaresse, Tessa, heeft bijna 30 jaar ervaring in de haar- en schoonheidsbranche. Zij is een ervaren colorist, well-being specialist en beauty en skin professional.

Ons team bestaat uit gediplomeerde kappers en schoonheidsspecialisten die met de beste producten en technieken werken om uw haar en huid in topconditie te houden.

Kapper Enschede | Tres Tess

Waarom kiezen voor Kapsalon Tres Tess in Enschede

 

Er zijn veel redenen waarom je Tres Tess zou moeten kiezen voor je volgende knipbeurt, kleurbehandeling of schoonheidsbehandeling. Hier zijn een paar van de voordelen:

  • Ervaren kappers: Tres Tess werkt alleen samen met de beste kappers. Ze weten precies hoe ze het haar van hun klanten in topconditie kunnen houden.
  • Groot scala aan diensten: Tres Tess biedt een breed scala aan diensten aan voor bewoners van Roombeek, zodat je altijd de perfecte look kunt vinden.
  • De beste producten: Tres Tess gebruikt alleen de beste producten om het haar van hun klanten in topconditie te houden.
  • Persoonlijke aandacht: De kappers van Tres Tess in Enschede nemen de tijd om naar je wensen te luisteren en de perfecte look voor je te creëren.

Knippen Enschede

Bij Tres Tess kunt u terecht voor een knipbeurt voor elk haartype en elke stijl. De kappers van Tres Tess luisteren goed naar uw wensen en creëren de perfecte look voor u.

Kleuren/highlights Enschede

Tres Tess biedt een breed scala aan kleurbehandelingen aan, van natuurlijke tinten tot opvallende kleuren. De kappers van Tres Tess zijn gespecialiseerd in het creëren van een natuurlijk ogende kleuring die bij uw huidskleur en haartype past.

 

Balayage kleuringen Enschede

Balayage is een techniek die een natuurlijk ogende zongebruinde gloed creëert. Tres Tess is gespecialiseerd in balayage en kan u helpen om de perfecte balayage look voor u te creëren.

Permanenten Enschede

 

Tres Tess biedt permanente krul- en slagbehandelingen aan. De kappers van Tres Tess in Enschede kunnen u helpen om de perfecte krul of slag voor u te creëren.

Fohnen Enschede

 

Na uw knipbeurt of kleurbehandeling kunt u uw haar laten föhnen bij Tres Tess. De kappers van Tres Tess in de wijk Roombeek in Enschede kunnen uw haar op een professionele manier stylen.

Wenkbrauwen modeleren Enschede

Tres Tess biedt ook wenkbrauwbehandelingen aan, zoals wenkbrauw epileren en wenkbrauw verven. De wenkbrauwspecialisten van Tres Tess kunnen u helpen om uw wenkbrauwen in de perfecte vorm te brengen.

Schoonheidsbehandeling Enschede

Tres Tess biedt ook schoonheidsbehandelingen aan, zoals gezichtsbehandelingen, waxen en henna brows. De schoonheidsspecialisten van Tres Tess kunnen u helpen om uw huid in topconditie te houden.

Treatments Enschede

 

Tres Tess in de wijk Roombeek in Enschede biedt verschillende treatments aan om uw haar in topconditie te houden. De treatments zijn ontworpen om uw haar te voeden, hydrateren en herstellen.

Ons team van haar, styling, wellness specialisten staat voor u klaar in de wijk Roombeek in Enschede

Locatie kapsalon Enschede

Tres Tess is gevestigd aan de Brouwerijplein 22A in Enschede. De salon is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer of de auto.

Artego

De producten waar wij mee werken in onze kapsalon in Enschede zijn van het merk Artego. Artego is een leverancier van hoogwaardige kwalitatieve haarproducten vanuit Italie. Wij zijn ook een partnership van het merk. We volgen daarom ook cursussen en opleidingen bij dit bedrijf, hierdoor zijn we altijd op de hoogte van de nieuwste producten en zijn we helemaal up to date over de laatste modetrends.

Maak een afspraak bij de kapsalon van Enschede

Je kunt eenvoudig een afspraak maken via onze online agenda. Wil je liever even bellen, dan kun je ons bereiken via 053-7857022

Kapsalon Enschede

De kapsalon van Enschede