Linfopress

Mogelijk in Almelo en Enschede.

 

 

Baal jij ook zo van je buik, benen billen?

Jij kunt er weer sexy en stralend uitzien!

 • Je bent niet blij met de rolletjes op je buik en je rug. Je zult jou niet zien in bikini op het strand
 • Je durft geen rokjes aan in de zomer omdat je niet wilt dat anderen je knieën zien, of je cellulitis of je te dikke kuiten of enkels.
 • De pijn aan je benen beperkt je in je doen en laten. Een lekkere lange wandeling zit er niet in.
 • Je hebt last van spataderen en rusteloze benen waardoor je niet lekker kan slapen.
 • Je hebt lipoedeem; vetophopingen in je benen, vermoeide, pijnlijke benen en een cellulitishuid.

Bij de behandeling met de Linfopress zal je huid strakker worden en in omtrek verminderen. De pijn in je benen, van je spataderen en je rusteloze benen wordt minder. De rolletjes op je buik en rug worden minder.
Je kunt weer genieten van een wandeling en nog mooier, JIJ durft eindelijk dat rokje weer aan! En zelfs die bikini op het strand komt in zicht.
JIJ durft naar jezelf te kijken in de spiegel en wordt daar eindelijk blij van!
Door middel van lymfedrainage worden je afvalstoffen afgevoerd waardoor je je beter zult voelen.
Bij lipoedeem ervaar je verlichting van de pijn en omvangvermindering.

Een klant die 10 keer is behandeld in de Linfopress, kan volgende restultaten verwachten: strakkere huid en aantal centimeters afname, zelfs tot een hele kledingmaat!

In kuurvorm naar het gewenste resultaat:
In een kuur zijn er 2 behandelingen per week en 5 weken, daarna wordt gekeken of het resultaat naar tevredenheid is of dat er meer behandelingen nodig zijn. Na de kuur is het verstandig om eenmaal per 2 weken te komen voor onderhoud.

Verschil Linfopress met andere drainage:
De Linfopress is uniek in zijn soort door de gelijkmatige druk dankzij de overlappende compressie zones. Ook is de Linfopress uniek uitgerust met de Pre-Therapie (open maken van de lymfeknopen in de liezen) voor beter resultaat! Zonder het openmaken van de lymfeknopen, kunnen de afvalstoffen niet door het lymfesysteem worden afgevoerd.

Linfopress

Deze behandeling is de nieuwste techniek in zijn soort. Door middel van aangename massagegolven op maat worden drainage, vetverbranding, versteviging, anti-cellulite en ontgifting in de hand gewerkt. Het is een veilige, aangename en ontspannende behandeling.

Wat is en wat doet de Linfopress:
Linfopress Evolution PRO is een revolutionair toestel met een klinische en wetenschappelijk bewezen techniek voor het efficiënt uitvoeren van een volledige lichaamsmassage & lymfedrainage voor medische en esthetische behandelingen.

zorgt voor:

 • Snellere afvoer van lichaamsvet na een cryolipolyse behandeling
 • Afvoer van vochtophoping/oedeem
 • Vermindering van cellulite en lokale vetophopingen
 • Stimulatie van de bloed-en lymfecirculatie
 • Verwijderen van afvalstoffen/reiniging van het lichaam
 • Verjonging, versteviging, verstrakking van de huid
 • Activeert de stofwisseling
 • Omvangvermindering benen en buik bij overgewicht
 • Vermindering van stress, vermoeidheid, lusteloosheid
 • Vermindering van zware, rusteloze, gezwollen en/of pijnlijke benen
 • Verlichten van (spier) pijnen
 • Meer energie
 • Een zeer ontspannen verwen moment voor jezelf, zowel je innerlijk als uiterlijk

Werking Linforpess

Circulatiesysteem:
De peristaltische lichaamsmassage van Linfopress verbetert de bloedcirculatie door op een zachte manier samentrekkende druk in één richting te geven. De bloedcirculatie verbetert, de vermindering van vocht en afvalstoffen wordt beter en verse zuurstof bereikt de huidcellen

Spijsverteringssysteem:
Linfopress masseert de darmen. Het resultaat is een ontspanning van de buikspieren en tegelijkertijd een gezonde stimulatie van de darmbeweging voor een efficiëntere afvoer van afvalstoffen.

Lymfatisch systeem:
De verwijdering van afvalstoffen, ook als er geen afslanktraject loopt, is veel beter. Hierdoor zal ook je weerstand verhoogt worden en gaat het afslanken sneller.

Spieren:
Je spieren worden gemasseerd. De bewegingen ontspannen de spieren en draineren vocht ten gevolge van spierspanning, waardoor spierkrampen verminderen en zelfs kunnen verdwijnen.

Huid:

De linfopress zort voor een betere doorstroming van zuurstofrijk bloed in alle huidlagen. Hierdoor gaat de huid er beter uitzien en voelt beter aan. Je huid wordt strakker en steviger.

Behandeling met de Linfopress:
Het is een veilige, snelle behandeling.  Er wordt voor u een persoonlijk behandelplan opgesteld. Het is een erg aangename en ontspannende behandeling. Resultaat: een hoge doorbloeding van de huid en het weefsel, evenals een verhoogd lymfetransport.