Team Tres Tess

Tres Tess Hair Beauty
in Almelo

Tress Tess Hair Beauty Spa
in Zwolle

Tessa

Hoi Ik ben Tessa, eigenaresse van Tres Tess Hair&Beauty Spa. Heb al ruim 28 jaar ervaring in dit prachtige vak en ben nog steeds erg ondernemend. Samen met mijn team zorg ik graag voor uw haar, hoofdhuid en huid en ook sta ik voor u klaar voor de Bodyshaping.

In onze salon hebben we allemaal een specialisme. Die van mij zijn:

Color Stylist, Well Being Specialist en Beauty en Skin professional. Want naast de kapsalon hou ik mij erg bezig met de innerlijke Beauty en in onze schoonheidssalon kun je me ook altijd vinden voor advies voor huidverbetering.

Daarnaast coach ik mijn team om zo nog de betere versie uit hun zelf te kunnen halen.

Graag tot ziens in onze heerlijke salons

Verzorgende groet, Tessa

Lisanne

Hallo, Ik ben Lisanne mama van een mooi meiske en medewerkster bij Tres Tess Hair&Beauty Spa in Almelo. Heb ongeveer 8 jaar ervaring, ben erg enthausiast en sta graag voor u klaar voor het perfecte kapsel wat bij u past.

Binnen het team ben ik een Color Stylist en ben mij daarvoor nog steeds meer aan het ontwikkelen. Hou erg van lang haar kleuren en knippen hou ik ook erg van. Als Styling Stylist maak ik je haar ook graag mooi aan het einde van de behandeling.

Hou je ook zo van highlights of een balayage? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik sta graag voor je klaar.

Zou het leuk vinden om u te ontmoeten,

Groet, Lisanne.

Romy

Hoi. Ik ben Romy moeder van een leuk manneke en medewerkster bij Tres Tess Hair&Beauty Spa in Enschede. Heb ruim 8 jaar ervaring. Ik hou erg van gezelligheid en lachen…..Ben serieus en heb heel veel liefde voor mijn vak.

Dat is een van mijn specialiteit……..

Daarnaast ben ik een Social media Specialist, ben in de leer voor salon manager en vind het heren knippen ook echt heel gaaf. Geen enkel kapsel maar ook kleur is mij te gek. 

Ook zin om een Romy Coupe te hebben?

 

Lachende groet, Romy

Maud

Hi!
Mijn naam is Maud, vanaf Sept 2023 ben ik werkzaam als Styling Styliste bij Tres Tess Hair&Beauty Spa. En zo nu al zo nu en dan in de salon aanwezig.
Ik ben zowel in Almelo als Enschede werkzaam. Samen met mijn lieve collega’s oefen ik met heel veel liefde en passie het kappersvak uit. Ik hou van kleuren, knippen, adviseren en maak heel graag een praatje met u.  Ik hoop nog erg te mogen groeien in alles wat met het vak te maken heeft. Ik hou er van om jullie allemaal te kunnen voorzien van prachtige kapsels.

Tot snel in Almelo of Enschede.

Liefs Maud

Demi

Hi, mijn naam is Demi medewerkster bij Tres Tess Hair&Beauty Spa in Zwolle. Ik ben ruim 4 jaar Hairstyliste en nog steeds super leergierig.

Ik ga elke maand naar training bij de Academy van Artego waar ik veel bij leer van alle kleuringen en technieken die steeds aan het vernieuwen zijn. Hou ontzettend van mijn vak en ben er elke dag super graag mee bezig. 

Voor zowel een mooie kleur als een goed geknipte coupe kunt u bij mij terecht. Dus zit u met uw handen in het haar? Niet doen, laat dit maar aan mij over! Uw haar is mijn uitdaging.

Een haar fijne groet Demi

Cynthia

Hallo, ik ben Cynthia medewerkster bij Tres Tess Hair&Beauty Spain Zwolle. 

De plek waar de salon gevestigd is is voor mij al jaren super bekend. onderhand ben ik al 12 jaar werkzaam aan de Diezerpoortenplas 36.

Ik hou van alles wat met het vak te maken heeft en voer het 4 dagen in de week uit met super veel liefde. Hou van mensen en het verzorgen ervan. De filosofie van Tres Tess hoort bij als het op mijn lijf is geschreven. Stukje extra aandacht voor de klant die we graag geven met het gehele team komt recht uit mijn hart………..en kost me totaal geen moeite.

Ik zie u graag bij mij in de stoel, en krijgt u van mij een passend advies.

Knuffel, Cynthia

Laura

Hey, ik ben Laura, de Wellness Specialiste bij Tres Tess Hair&Beauty Spa in Almelo.

Ik zorg zowel in de kapsalon als de schoonheidssalon voor een stukje extra rust en reinheid.. Ik hou ontzettend van mijn vak en zorg dan ook graag voor onze klanten. 

Ik verzorg u graag met een hoofdhuidmassage en/of een treatment.

Daarnaast geef ik overheerlijke relax gelaatsbehandelingen.

Ik hoop dat ik u snel eens zie, zodat ik optimaal voor u kan zorgen.

Lieve groet, Laura

 

Chesney

Hi, ik ben Chesney styling styliste bij Tres Tess Hair&Beauty Spa in Zwolle

Ik zit nog 4 dagen op school en ben 2 dagen werkzaam in de salon. En ga me nog zeker verder laten ontwikkelen in dit vak.

Ik kleur, geef hoofdmassages, geweldige treatments, haar stylen en zorg er voor dat u  tip top de salon uit kan lopen.

Mag ik uw haar weer lekker laten stralen? dan zie ik je graag bij mij in de stoel.